2011. november 12., szombat

Még időben vagyunk!

Gondoltam, szolgálok egy kis meglepivel, hiszen nem tudjátok még, hogy mivel foglalatoskodom lázasan az elmúlt két hétben.. Ünnepi terítések megkönnyítése a feladat. A nyomdai munkák jövő héten kezdődnek. Izgatottan várom az eredményt,.
 Mindenesetre addig ne vásároljatok Mikulásos, angyalkás pohár vagy tányéralátétet, dobozkát stb.!!!




I thought I'll let you sneak in on my Xmas project. Working on a stationary collection that will hopefully be out on the market in two weeks.. I'm extremly excited. I'll fill you in soon enough!

2011. november 2., szerda

Félig készen, de nem egészen

Az indákkal megvolnék, még szerencse, hogy nem volt konkrét elképzelésem a színeiről.. Sajnos még sokszor nem találom a magyar termékeket, amikkel megvalósíthatnám pontosan azt, amit szeretnék. Ez alkalommal közel voltam, de nagy csalódásomra, még mindig nem találtam rá a színtelen lazúr falfestékre, ezért a lehetőségeken belül kellett maradnom.  A Polifarbe gyárt a Platinum Decor szériában négy színezett lazúrt, én az achátot választottam. Nem rossz, de egy kicsit vidámabbat szerettem volna. Így kénytelen leszek majd valamilyen színes kerámia bigyókkal egy kicsit könnyíteni a hangulaton!!! (Egyébként hirtelen felindulásból még gyorsan befestettem a szoba másik két falát jó vidám zöldre...  nem fog sokáig maradni, az az érzésem.) Időm még a látszat ellenére bőven van. Még minden a feje tetején, kívül szigetelnek, és újra szinte átjáró a ház . Felesleges még takarítani is, nemhogy rendezkedni!



There you go.... this wall is sort of finished now. I was rather disappointed to find out that in Hungary I still could not find a clear glaze for these special wall treatements. Although I did find some new products on the market, but they were already tinted. So I  choose from an existing palett (4 colours only) and added some more pigments to it, but still I will need some extra touches of (let's say) ceramics to brighten up a little. I painted the adjacent walls bright green - not the best so I'm afraid that will change soon.... Anyways, the outside insulation is still not finished, so no rush for the inside either...